Nya Trafikskolan

OM OSS

Affärsidé, vision och värderingar

Att med kunden i centrum erbjuda trafikutbildning samt förarutveckling på ett proffesionellt sätt, samt att vi önskar hjälpa så många kunder som möjligt till en lättare vardag. För att skapa en hållbar arbetsmiljö där alla kan trivas är det viktigt att både personal och kunder har roligt.

Hållbar tillväxt

När vi gör investeringar för framtiden använder vi oss av de resurser vi har. Vi anser att det är viktigt att först tjäna ihop pengar innan vi gör av med dem. Det ger både personal och kunder trygghet på lång sikt.

Miljöansvar

För att bidra till en hållbar framtid använder vi oss utav miljösmarta bilar. Vi försöker även se till så att de kunder vi utbildar får med sig grundkunskaper i hållbart miljöansvar, oavsett vilken utbildning de genomför.

Information till dig som är elev

Här följer fakta som kan vara bra att kunna hitta till då du är
elev på Trafikskolan. Se dokumentet som något som du kan gå tillbaka
till om det är något som du undrar över. I första hand kan du såklart alltid fråga din trafiklärare eller någon på kontoret.

Jobbansökan

Jobba hos oss

Vi på Nya Trafikskolan har i dagsläget fem stycken trafiklärare, men vi är under ständig utveckling och det finns alltid ett behov av duktig och engagerad personal.

Är du intresserad av att bli en av oss?

Skicka din ansökan till: info@ntib.se så sparar vi den och hör av oss när vi behöver personal.